IMUPAINEAUTOPALVELUT

IMUPAINEAUTOPALVELUT

Ydinosaamisemme on koko olemassaolomme ajan rakentunut viemäri- ja kaivohuollon pariin. Tavoitteenamme on vastata kaikkiin asiakkaan  viemäri- ja kaivohuoltoihin liittyviin tarpeisiin. Työhömme kuuluu niin viemärin avaukset, huuhtelut, sulatukset sekä kuvaukset ja näiden lisäksi erilaisten kaivojen tyhjennykset ja ylläpidot.

 

Likakaivotyhjennykset (JVK)

Tyhjennämme sakokaivoja, umpisäiliöitä ja  harmaakaivoja.

Sovi oma kaivotyhjennyksesi vuoden välein tehtäväksi niin säästyt yllätyksiltä

Rasvanerotuskaivotyhjennykset (REK)

Rasvanerotuskaivon tyhjennys on erittäin tärkeää tehdä säännöllisesti. Rasvanerotuskaivon laiminlyönti johtaa ennen pitkää kiinteistön viemäritukoksiin.

Rasvakaivojen tyhjennykset ja vesitäytöt säännöllisellä kierrolla tai erillistilauksella. Palveluun on mahdollista sisällyttää myös kaivon painepesu ja pinta-anturien tarkastukset.

Sadevesikaivotyhjennykset (SVK)

Sadevesikaivo kerää sadevedet pois piha- ja katualueilta. Sadeveden mukana kaivoon valuu hiekka, lehdet, roskat ja muu kiintoaines. Säännöllinen sadevesikaivon tyhjennys ja linjojen painehuuhtelu on tärkeää tehdä ainakin 3-5 vuoden välein. Toimimaton, tukossa oleva sadevesijärjestelmä kastelee kiinteistösi ennen pitkää.

Salaojakaivotyhjennykset (SOK)

Salaojajärjestelmän tehtävänä on kuljettaa ylimääräinen kiinteistön ympärillä oleva vesi pois tontilta. Oikein toteutettu salaojajärjestelmä pitää tontin kuivana.

Huoltamaton ja mullan alle unohtunut salaojajärjestelmä aiheuttaa vähitellen kosteusongelmia kiinteistölle.

Salaojien toiminnan tarkastus on hyvä tehdä kerran vuodessa sulan maan aikana. Toimenpide on yksinkertainen. Kun vettä lasketaan letkulla ylemmästä salaojakaivosta, on veden virrattava vapaasti alempaan kaivoon. Tarkastustoimenpide toistetaan jokaisen kaivon kohdalla.