Jätä/Lue palautetta

Jätä/Lue palautetta

30.1.2015 Yleinen 11

11 Responses

 1. markku kiviahde sanoo:

  ps-pinnoitus kävi pinnoittamassa teknisen tilan lattian jälki on hyvä, myös homma toimi nopeasti.

 2. Lauri sanoo:

  Omakotitalossani on muoviset viemäriputket ja ne tuppasivat alituiseen tukkeutumaan. Sain viimeinkin viemärin tukkeutumisongelman ratkaistua kun PS-Pinnoitus Oy tuli hätiin. Aikaisemmin tukosta kävi huuhtelemassa viemäriauto, nyt PS-Pinnoitus kuvasi putket ja löysi kameran avulla putkiliitoksesta roikkuvan tiivisterenkaan. Vessapaperia ja muuta moskaa keräävä tiivisteriekale katkaistiin ja pojat tiivistivät liitoskohdan heidän viemäripinnoituksissa käyttämällään TKR-muovipinnoitteella.Tosi hyvin hoidettu homma.

 3. Tuomo sanoo:

  PS-Pinnoitus kävi kuvaamassa viemäriputket. WC:n putkessa oli tukosta, joten puhdistivat kaikki viemäriputket. Nyt vetää hyvin. Huomasivat myös suihkun toisen lattiakaivon vuotavan korokerenkaan ja kaivon välistä, niin pinnoittivat molemmat lattiakaivot TKR-pinnoitteella. Kaikki toimi hyvin ja oli hajuton pinnoitusaine.

  • Aila Palo/PS-Pinnoitus Oy sanoo:

   Kiitokset hyvästä palautteesta. Huuhtelun ja ”renssauksen” avulla saadaan ongelmia eliminoitua ja joskus saadaan myös jatkoaikaa pinnoituspäätöksen kypsymiselle. Lattiakaivot ovat nyt kuin uudet ja helppo pitää puhtaana.

 4. Erkki L sanoo:

  Puhdistutin tukkeutuneen vimärin ja samalla kuvasivat myös ne.Nyt ei tarvi jännittää milloin taas vesi pulppuaa lattiakaivosta ulos. Olen tosi tyytyväinen heidän palveluun. Koko homma kesti vain 2h.

 5. aarne t sanoo:

  Minulla on omakotitalo Tyrnävällä 130m2. Tetekö muualle kuin Oulun alueelle? Mikä on viemäriavauksen/huuhtelun hinta? Kauanko siinä menee aikaa? ystävällisin terveisin. Aarne

  • pspinnoitus sanoo:

   PS-Pinnoituksen toimialue on pitkälti sopimuksen mukaan. Päätoimialue on kuitenkin noin 100 km säteellä Oulusta. Omakotitalon putkien huuhteluun/renssaukseen saa varata n. 1-4 h, riippuen renssauksen perusteellisuudesta. Pelkkä huuhtelu hoituu kyllä 1-2 tunnissa.
   yst.terv Aila Palo/PS-Pinnoitus Oy

 6. Reino Lehtelä sanoo:

  Ok-talo Iissä täytti 50 vuotta ja merkkipäivää juhliessa alkoi painaa huoli viemärien kunnosta. Keittiöremontissa kurkistettiin viemäriin ja huoli alkoi muuttua paniikiksi. Löydettiin PS-pinnoitus kuvaamaan viemärit ja tuloksen perusteella kiireesti pinnoittamaan. PS:n pojat tekivät työt ja itse asuimme talossa koko ajan ilman mainittavaa hankaluutta. Nyt olemme tyytyväisiä. Jälki oli siistiä ja paikat pysyi puhtaana ja ehjinä. Voin hyvin suositella muillekin.

 7. Ilkka Kumpulainen sanoo:

  Erittäin ystävällistä asiakaspalvelua sekä ammattitaitoista työskentelyä. Hinnatasokin erinomainen. Meille kävivät putsaamassa viemärinputket. Kyllä nyt taas putket vetää ja hyvin .

 8. Pentti Ranta sanoo:

  Kiitos vielä kerran hyvästä ja ystävällisesta palvelusta. Nyt viemärit vetää!

 9. Henri Pelkonen sanoo:

  Imuauto kävi 26.7 Kempeleessä. Moninverroin halvempaa kuin päivystyksenä kaivon tyhjennystä tarjoavat. Kuski soitti takaisin ja aika saatiin nopeasti jo tunnin päähän. Palvelu aivan loistavaa! Suosittelen. Ammattimaista toimintaa kaikilta osin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *