Lattiakaivopinnoitukset ilman irtipiikkausta

LATTIAKAIVOPINNOITUKSET JA KOROKERENGASLIITOKSET

Valurautaiset kaivot aiheuttavat monissa vanhoissa taloissa ongelmia. Vanhaa valuurautakaivoa ei enää tarvitse vaihtaa uuuten, vaan se voidaan kunnostaa TKR muovilla pinnoittamalla. Uusi pinta muodostaa kestävän rakenteen vanhan päälle. Kaivosta ja korokerenkaasta tulee myös näin yhtenäinen, vedenpitävä pinta.

Lattiakaivo pinnoitetaan kahteen kertaan eri TKR-massakerroksella. Uusi lattiakaivo on elastinen ja kutistumaton. Lattiakaivon pinnasta tulee lisäksi erittäin liukas, mikä estää likaa tarttumasta siihen.

Valurautaisen lattikaivon pinnoitus on edullisempi, kuin lattiakaivon vaihtaminen. Kaivon käyttöiäksi lasketaan pinnoittamalla 25 vuotta.

SAAVUTETUT HYÖDYT
► Lattakaivoja ei tarvitse piikata irti
► Kustannussäästöt
► Nopeus
► Rakennustekniset riskit pienenevät
► Mahdollistaa samanaikaisen asumisen

 

LATTIAKAIVON LIITOSSUKITUS

Saneerauskohteessa lattiakaivosta poistetaan vanha vesilukko jonka jälkeen lattiakaivon haara puhdistetaan ja kuvataan. Lattiakaivon haara sukitetaan lattiakaivon kautta ja sukan pää hiotaan.  Lattiakaivo pinnoitetaan kolmella eri TKR-massallakerroksella. Vanhan vesilukon tilalle liimataan uusi ruostumaton levy, jossa on kuminen tulppa. Näin lattiakaivosta ja haarasta tulee vesitiivis ja kestävä.

Lattiakaivo voidaan saneerata myös kaivoinserttiä käyttäen.

 

LATTIAKAIVON LIITOSSUKITUS

► Lattiakaivon vaihdon yhteydessä
► Saneerauskohteissa