PS-Pinnoitus Oy

PS-Pinnoitus Oy toimii Oulun ja Pohjois-Suomen alueella

PS-Pinnoitus Oy on Oululainen yritys, joka on erikoistunut viemäriputkistojen sukituksiin, pinnoituksiin ja viemärihuuhteluihin. Teemme viemäreiden sukitus- ja puhdistustyötä alan parhainta tekniikkaa apuna käyttäen. Tarjoamme ammattiosaamista kiinteistöjen erilaisiin sukitus- tai pinnoitustarpeisiin sekä moninaisiin viemäriongelmiin.

PALVELUIHIMME KUULUVAT:
  • Tukkeutuneen viemärin avaus
  • Viemäriputkistojen kuvaus
  • Viemäriputkistojen sukitus ja pinnoitus
  • Viemäriputkien paikkaukset
  • Lattiakaivojen pinnoitukset
  • Viemärin savututkimukset
  • Viemärihuuhtelut
VIEMÄREIDEN SUKITUSTA JA PINNOITUSTA AMMATTITAIDOLLA

Oulun Viemärityöllä viemäriputkien kunnostustyö alkaa hyvällä suunnittelulla ja tarpeen kartoituksella. Pyydä ilmaista tarjouskuvausta, niin käymme kameran kanssa paikan päällä. Näin saatte parhaimman käsityksen viemäriputkien sen hetkisestä kunnosta.

Kunnostamme viemäriputkia joko sukittamalla epoksipohjaisella huopasukalla tai TKR-sukalla.
Tarvittaessa pinnoitamme viemärit, tai osan viemärilinjoista, TKR-viemärisaneerausmenetelmää käyttäen, missä vanhan viemäriputken sisälle valetaan uusi, itsekantava muoviputki. Näin putkien käyttöikä jatkuu jopa 50 vuotta. Pinnoituksella on merkittäviä etuja vanhanaikaiseen viemärisaneeraukseen verrattuna; lattiaa tai talon rakenteita ei tarvitse purkaa jolloin työ nopeutuu ja asiakkaan kustannukset pienenevät. Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi ilmaisen takuukuvauksen kahden vuoden kuluttua työn suorittamisesta, näin asiakas voi olla varma maksamansa työn laadusta.

AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTA

Kaikki työntekijämme ovat viemärialan moniosaajia. Meillä PS-Pinnoituksella panostamme asiakaspalveluun ja pidämme asiakastyytyväisyyttä yhtenä tärkeimmistä mittareista työtä tehdessä. Asentajat ovat käyneet TKR-Marketing Oy:n velvoittaman koulutuksen tuotteeseen ja saneerausmenetelmään. Osaava ja kokenut henkilökunta on meille tärkeä asia, riveistämme löytyykin viemärialan moniosaajia joka lähtöön.

Joakim Regina

Joakim Regina
Työnjohto - Viemärisaneeraus

Kimmo Väinämö

Kimmo Väinämö
Työnjohto - Viemärihuuhtelu

Vesa Tyynelä

Vesa Tyynelä
Työnjohto - Viemärisaneeraus

JERE EELI Viemärihuuhtelu

Jere Eeli
Viemärihuuhtelu

Petteri Mursu

Petteri Mursu
Viemärisaneeraus

Petteri Mursu

Juha Kurkela
Viemärihuuhtelu

Juuso Uusitalo

Juuso Uusitalo
Viemärisaneeraus

Juuso Uusitalo

Alex Simonaho
Viemärihuuhtelu

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN SERTIFIKAATIT

Luotettava Kumppani