Viemärikuvaus nopeasti ja luotettavasti

VIEMÄRIKUVAUS JA VIEMÄRIN KUNTOKARTOITUS

Kuvauksen avulla voidaan selvittää putkiston kunto ja mahdolliset ongelmakohdat. Viemärikuvaus soveltuu viemäreiden, salaoja- ja sadevesiputkistojen ja ilmanvaihtokanavien kuntokartoitukseen.

Viemärikuvaus paljastaa viemärin tukokset, vuodot, halkeamat, sortumat ja muut viemäriongelmien aiheuttajat. Laitteistomme avulla voimme paikantaa ongelmakohdan tarkasti, joka helpottaa putken korjaamista. 

UUDISKOHTEET

Uuden talon viemärilinjat on hyvä tarkistuttaa ennen käyttöönottoa. Viemäreiden vastaanottokuvauksella varmistetaan, että liitokset ovat asianmukaisessa kunnossa eikä putkistossa ole painaumia, halkeamia, irti olevia tiivisteitä tai vierasesineitä.

Suosittelemme kuvauttamaan kiinteistön viemärit viimeistää osto- tai myyntihetkellä.  Näin vältyt monilta murheilta ja jälkipuinneilta.

SALAOJIEN KUVAUS JA HUUHTELU

Mikäli salaojat pääsevät tukkeutumaan tai eivät toimi kunnolla, voivat vesi ja kosteus päästä nousemaan rakenteisiin. Siksi salaojien toimivuus kannattaa varmistaa kuvaamalla ja tarvittaessa linjat voidaan huuhdella imupaineautolla.  Kuvauksella voidaan myös paikantaa piilossa olevat kaivot ja salaojalinjojen sijainti.

Viemäreiden kunto on hyvä tarkistaa viemärikuvauksella viimeistään ongelmien ilmaantuessa. Jos viemäri tukkeutuu usein, vetää huonosti tai pulputtaa, soita viemärialan ammattilainen paikalle.

 

► Tyypillisen omakotitalon viemärikuvaukseen menee aikaa n. 2-4 h

►Asiakas saa itselleen videot kuvauksesta

► Mahdollisen viemäripinnoitustyön yhteydessä kuvauksen hinta hyvitetään

 

Olemme saaneet 
asiakkailtamme
kiitosta selkeistä ja
ymmärrettävistä
kuvausraporteista.

 

SOITA HETI JA TILAA VIEMÄRIKUVAUS

OULU 045 613 3887

HELSINKI 044 973 6671