ME AUTAMME KUN VIEMÄRISI EI VEDÄ

Viemäriputkien pinnoitusta ammattitaidolla

Kiinteistön omistaja, onko teillä usein toistuvia ongelmia viemäritukosten tai hajuhaittojen kanssa? Me PS-Pinnoituksella autamme vian etsinnässä. Meiltä saat myös maksuttoman toimenpide-ehdotuksen.

APUA AKUUTISTI

PS-Pinnoitus Oy on erikoistunut viemäreistä johtuviin ongelmiin ja tarjoaa apua kiinteistöjen omistajille viemäreiden huuhtelussa ja tukosten avauksessa. PS-Pinnoitus Oy suorittaa viemärihuuhteluja niin huoltotoimenpiteinä kuin myös akuuteissa tilanteissa. Hoidamme myös salaojien huuhtelun.

Huuhtelun ja puhdistuksen avulla saadaan viemäriputkiston ongelma joko kokonaan poistettua tai putkistolle saadaan jatkoaikaa esim. pinnoitustoimenpiteen suunnittelua varten. Hoitamattomat viemäriputkistojen ongelmat voivat aiheuttaa asunnon omistajalle pahimmillaan kymmenien tuhansien laskun.

SADEVESI- JA SALAOJAJÄRJESTELMÄN HUOLTO

Toimiva sadevesi- ja salaojajärjestelmä kiinteistön ympärillä on yksi kiinteistön tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä. Sadevesi-ja salaojajärjestelmän huuhtelu ja toimivuuden tarkistaminen 2-3 vuoden välein varmistaa rakennuksen kuivat jalat.

PYYDÄ TARJOUS

Puhelin: 040 836 0596
Email: aila.palo@ps-pinnoitus.fi
Yhteydenottolomake

2323