VIEMÄREIDEN SUKITUSTA JA PINNOITUSTA AMMATTITAIDOLLA

ERIKOISOSAAMISTA VIEMÄRISANEERAUKSEN SARALLA

VIEMÄREIDEN SUKITUS JA PINNOITUS

PS-Pinnoituksella viemäriputkien kunnostustyö alkaa hyvällä suunnittelulla ja tarpeen kartoituksella. Pyydä ilmaista tarjouskuvausta, niin käymme kameran kanssa paikan päällä. Näin saatte parhaimman käsityksen viemäriputkien sen hetkisestä kunnosta.

Putkiston kunto kannattaa selvittää ennen kuin on liian myöhäistä. Jos viemäriputkisto menee niin huonoon kuntoon ettei sukitus enää onnistu, tulee remontista huomattavasti kalliimpi.

Kunnostamme viemäriputkia joko sukittamalla epoksipohjaisella huopasukalla tai TKR-muovilla.

Toteutamme viemäreiden kunnostusta joko sukittamalla, pinnoittamalla tai yhdistelemällä molempia tapoja.

VIEMÄRISUKITUS

Sukitusmenetelmässä vanhan viemäriputken sisään työnnetään paineilmalla epoksisukka, joka kovettuu uutta vastaavaksi muoviputkeksi. Sukittamisessa vanhoista viemäriputkista jyrsitään ensin ruoste pois ja putket huuhdotaan.  Menetelmässä ei tarvitse repiä asunnon rakenteita auki. Uusi sukitettu putki hylkii tukoksien muodostumista liukkaan pintansa ansiosta. Sukitetun putken voi normaalin muoviputken tavoin puhdistaa mekaanisesti.

Uusi muoviputki on kantavarakenteinen, joten sukitus voidaan tehdä myös reikiintyneille ja huonokuntoisille viemäreille. Sukituksen jälkeen viemäri saa elinvuosia lisää yli 50. Itse sukitus tapahtuu putki kerrallaan.  Pääviemärin jälkeen alkaa sivuvetojen sukitus.

Kun kaikki viemärit on sukitettu, tehdään vielä loppukuvaus.

 

Kattokaivon sukitus

TKR-VIEMÄRISANEERAUSMENETELMÄ

TKR-Viemärisaneerausmenetelmä on saumaton viemäriputkiston pinnoitus  kunnan viemäriverkostoon asti. Menetelmä soveltuu betoni-, PVC- ja valurautaviemäreiden pinnoitukseen mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitoskohdat putkiin.

Viemäripinnoitus on myös erinomainen vaihtoehto viemärin kunnostukseen. TKR Viemärisaneerausmenetelmän tekniikka ja menetelmässä käytettävät TKR-pinnoitteet ovat testattuja, turvallisia, kotimaista teknologiaa.

TKR Viemärisaneerausmenetelmällä tehty uusi viemäri on kosteuden, korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä tuote, joka kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. Uudesta viemäristä tulee elastinen ja antistaattinen. TKR tuotteet ovat hajuttomia niin asennettaessa kuin valmiina tuotteenakin.

TKR-pinnoitteella pystymme myös paikkaamaan mm. yksittäisiä halkeamia, porausvahinkoja ja korjaamaan kaato-ongelmia.

TKR-pinnoite on myös tutkittu ja testattu pinnoite lattiakaivojen kunnostamiseen. Vanhoista ja vuotavista lattiakaivoista tulee pinnoituksen jälkeen liukaspintaisia ja likaa hylkiviä.

LAATUTAKUU

Tarjoamme ainoana yrityksenä asiakkaillemme ilmaisen takuu-kuvauksen kahden vuoden kuluttua saneeraustyön päättymisestä. Näin voit olla varma maksamasi työn laadusta!

NOPEUS, LAATU JA HUOLELLISUUS

Suojaamme työalueen ja käsiteltävät pinnat huolellisesti jokaisessa kohteessamme. Urakan päätyttyä asiakas saa kaikista työvaiheista itselleen videotallenteet ja asiaankuuluvat raportit. Pinnoitustyölle annamme 2 vuoden takuun ja takuuajan umpeuduttua kuvaamme valetut putket vielä kertaalleen asiakkaan pyynnöstä. Itse TKR-saneerausmassan osalta takuu on 10 vuotta. Kaiken kaikkiaan lupaamme pinnoittamillemme putkille 50 vuotta lisää käyttöikää.

 

MUISTA MYÖS KOTITALOUSVÄHENNYS

Viemärin sukituksen työn osuuden voi vähentää henkilökohtaisessa veroituksessa.

Kotitalousvähennystä voi hakea, kun työn tehnyt yritys on ennakkoperintärekisterissä.
Kotitalousvähennys on jokaisen henkilökohtainen vähennys, joten esimerkiksi puolisot voivat saada vähennyksen erikseen.

Kotitalousvähennys ilmoitetaan esitäytetyllä lomakkeella verohallintoon. Lisäohjeita kotitalousvähennyksestä löydät verohallinnon sivuilta