Viemäriputket eivät ole ikuisia

Viemäriputkien pinnoitusta ammattitaidolla

ERIKOISOSAAMISTA VIEMÄRISANEERAUKSEN SARALLA

Toteutamme viemäreiden kunnostusta joko sukittamalla, pinnoittamalla tai yhdistelemällä molempia tapoja.

SUKITUSJÄRJESTELMÄ

Käyttämämme sukitusjärjestelmä koostuu 100%:sta saumattomasta polyesterihuopasukasta ja kaksikomponentti epoksista. Olemme valinneet käyttöömme Blue serie epoksin, mikä on suunniteltu pohjoismaisiin kylmiin olosuhteisiin.

Toisena yhtä vahvana vaihtoehtona meillä on TKR-sukka. Menetelmässä sula muovi on imeytetty polyesterisukkaan oikeissa suhteissa. Valmiin sukan kerrospaksuutta voidaan säädellä. TKR-sukka on täysin M1 tuote. TKR-sukitus ei aiheuta hajuhaittoja, eikä ole hengitykselle vaarallista. TKR-sukitus sopii erinomaisesti kohteisiin, joiden toimintaa ei voida alasajaa täysin esim. koulut ja sairaalat.

Runko-tai pystylinjoista lähtevien haarojen työstämiseen käytämme niihin suunniteltuja haarayhteitä tai TKR-pinnoitusta. Näin myös haarakohdat saadaan kunnostettua saumattomaksi ja rypyttömäksi kokonaisuudeksi rungon kanssa.


Sukittamisessa vanhoista viemäriputkista jyrsitään ensin ruoste pois ja putket huuhdotaan. Sen jälkeen putkeen ujutetaan epoksihartsilla kyllästettyä polyesterihuopasukkaa tai TKR-muovisukkaa. Sukka muodostaa kovettuessaan vanhan sisään uuden putken (vanha putki toimii muottina). Menetelmässä ei tarvitse repiä asunnon rakenteita auki. Uusi sukitettu putki hylkii tukoksien muodostumista liukkaan pintansa ansiosta. Sukitetun putken voi normaalin muoviputken tavoin puhdistaa mekaanisesti.

TKR-VIEMÄRISANEERAUSMENETELMÄ

TKR-Viemärisaneerausmenetelmä on saumaton viemäriputkiston pinnoitus / sukitusmenetelmä kunnan viemäriverkostoon asti. Menetelmä soveltuu betoni-, PVC- ja valurautaviemäreiden pinnoitukseen / sukitukseen mukaan lukien lattiakaivot ja lattiakaivojen liitoskohdat putkiin.
Viemäripinnoitus on myös erinomainen vaihtoehto viemärin kunnostukseen. Käyttämämme TKR-viemärisaneerausmenetelmä on VTT:n hyväksymä ja TKR-pinnoite on sertifioitu M1 tuote. TKR Viemärisaneerausmenetelmän tekniikka ja menetelmässä käytettävät TKR-pinnoitteet ovat testattuja, turvallisia, kotimaista teknologiaa.

TKR Viemärisaneerausmenetelmällä tehty uusi viemäri on kosteuden, korroosion, kulumisen ja syöpymisen kestävä tuote, joka kestää iskuja ja notkahduksia korkean murtovenymän ansiosta. 

Uudesta viemäristä tulee elastinen ja antistaattinen. TKR tuotteet ovat hajuttomia niin asennettaessa kuin valmiina tuotteenakin.

TKR-pinnoitteella pystymme myös paikkaamaan mm. yksittäisiä halkeamia, porausvahinkoja ja korjaamaan kaato-ongelmia.

TKR-pinnoite on myös tutkittu ja testattu pinnoite lattiakaivojen kunnostamiseen. Vanhoista ja vuotavista lattiakaivoista tulee pinnoituksen jälkeen liukaspintaisia ja likaa hylkiviä.

LAATUTAKUU

Tarjoamme ainoana yrityksenä asiakkaillemme ilmaisen takuu-kuvauksen kahden vuoden kuluttua saneeraustyön päättymisestä.
Näin voit olla varma maksamasi työn laadusta!

NOPEUS, LAATU JA HUOLELLISUUS

Suojaamme työalueen ja käsiteltävät pinnat huolellisesti jokaisessa kohteessamme. Urakan päätyttyä asiakas saa kaikista työvaiheista itselleen videotallenteet ja asiaankuuluvat raportit. Pinnoitustyölle annamme 2 vuoden takuun ja takuuajan umpeuduttua kuvaamme valetut putket vielä kertaalleen asiakkaan pyynnöstä. Itse TKR-saneerausmassan osalta takuu on 10 vuotta. Kaiken kaikkiaan lupaamme pinnoittamillemme putkille 50 vuotta lisää käyttöikää.

viemaripinnoitus