Ammattiosaamista kiinteistöjen erilaisiin viemäriongelmiin

Viemäreiden sukitus- ja puhdistustyöt alan parhainta tekniikkaa HYÖDYNTÄEN

ImupaineAUTOpalvelut

Käytössämme on viemäriautoja moninaisiin ongelmiin, jotka vaativat vahvaa kalustoa. Avaamme ja huuhtelemme viemärit ja tyhjennämme erilaiset kaivot.

Viemärikuvaus ja -paikannus

Teemme viemärilinjojen kuvauksia ja käyttöönottotarkastuksia, viemäripaikannuksia, viemärijärjestelmien kuntokartoituksia sekä merkkiainetutkimuksia. Asiakas saa kuvauksesta kattavan ja selkeän raportin sekä videotiedostot käyttöönsä.

Viemärikorjaukset ja -sukitukset

Korjaamme viemäriongelmia ja työvahinkoja sekä hoidamme lattiakaivojen pinnoitukset, korokerengasliitokset ja liitossukitukset ammattitaidolla.

Omakotitalon VIEMÄRIsukitus

Viemärisukitus on luotettava ja laadukas saneerausmenetelmä, jolla luodaan uusi, itsekantava putki vanhan putken sisälle. Sukituksen avulla saadaan sama tekninen käyttöikä kuin perinteisellä viemärisaneerauksella.

VIEMÄREIDEN sulatus

Kun sulamisvedellä ei ole paikkaa minne mennä, vesi voi lopulta tulvia rakennukseen. Jäätynyt viemäri sulatetaan kuuman veden avulla viemäriautolla tai tarpeen vaatiessa höyryttämällä.

OMAKOTITALON VIEMÄRIPUHDISTUS

Viemäripuhdistus ehkäisee tukoksia ja tukoksista johtuvia vesivahinkoja. Uudistetut viemärit kuvataan. Kuvauksista saadaan tieto viemärin kunnosta. Asiakas saa työstä kattavan ja selkeän raportin sekä videotiedostot käyttöönsä.