Omakotitalon VIEMÄRIsukitus

Viemärisukitus on nopea ja edullisempi saneerausmenetelmä verrattuna perinteiseen putkiremonttiin. Sukituksessa ei yleensä tarvitse purkaa rakenteita, joten voit asua kotonasi koko urakan ajan.

Sukitustyö kestää keskimäärin 5 työpäivää.

Viemärisukitus tarkoittaa viemärijärjestelmän kunnostamista niin, että vanhaan puhdistettuun viemärilinjan sisään asennetaan epoksilla käsitelty huopasukka, joka kovettuessaan muodostaa uuden itsekantavan putken vanhan sisälle. Sukitetun viemärin käyttöikä jatkuu 40-50 vuotta. Sukitus soveltuu betoni-, valurauta- ja muoviviemäreille.

Saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen omakotitalon viemärisukitukselle. Meiltä löytyy kymmenen vuoden kokemus sukittamisesta ja asentajamme ovat luotettavia, raudanlujia ammattilaisia.

Mikäli viemäreidesi kunto mietityttää voit tilata meiltä viemärikuvauksen ja kuntokartoituksen, josta saat kattavan raportin ja videot viemäreiden nykykunnosta. Ottaessasi viemärisukituksen meiltä hyvitämme viemärikuvauksen hinnan sukituksen yhteydessä.

Viemäreiden nykykunnon ollessa jo tiedossa voit pyytää sukitustarjouksen viemäreiden metrimäärän ja viemäripisteiden perusteella. Tulemme tarvittaessa myös ilmaiselle kotikäynnille kertomaan viemärisukitus menetelmästä ja kartoitattamaan tarvittaessa viemäripisteet ja tarkastamaan muut sinua mietityttävät asiat.

Työn osuudesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Lisätietoja löydät verottajan sivuilta.

Kauttamme hoituu tarvittaessa myös rahoitus. Rahoitusta voit hakea itse tai edustajamme voi tehdä hakemuksen puolestasi. Rahoituskumppanimme on OP-Rahoitus pankkiasiakkauudestasi riippumatta.

Juha manninen

Myyntiedustaja
juha.manninen@ps-pinnoitus.fi
044 204 7722