ImupaineAUTOpalvelut

Käytössämme on viemäriautoja ratkomaan ongelmia, jotka vaativat vahvaa kalustoa. Hoidamme viemärin avaukset, tyhjennämme kaivot ja huuhtelemme salaoja-, sadevesi-, ja jätevesilinjat. Viemäriautojen kuljettajat ovat koulutettu myös viemärikuvaukseen, joten huuhtelun yhteydessä on mahdollista suorittaa sovitusti kuvaustyötä.

Viemärin avaus

Viemärin avaus on tarpeen kun, vessanpytty tai lavuaari vetää huonosti. Viemäreistä voi kuuluu pulputusta tai ilmetä viemärin hajua joka on merkki alkavalle tukokselle. Nopealla reagoinnilla vältytään usein vesivahingoilta.

Päivystämme Oulun alueella ympärivuorokauden.

Imupaineautopalvelut

Viemärihuuhtelut ja -puhdistukset

Jos hulevedelle ei ole paikkaa mihin mennä, niin myrskyt ja tulvat voivat aiheuttaa ongelmia ja vesi saattaa tulla kotiovelle saakka. Vahingot voidaan välttää ennakoimalla kiinteistön huoltoa.

Teemme viemärihuuhtelut joko painehuuhtelemalla tai mekaanisesti harjoilla puhdistaen. Viemärilinjojen puhdistus ja huuhtelu on helppo ja edullinen keino varmistaa viemäristön toimintakunto ja ennaltaehkäistä viemäritukoksia.

VIEMÄRIVAHINKOJEN Desinfiointi

Viemäritukoksen sattuessa usein viemärijätettä tulvii kiinteistön pinnoille. Viemäristä nouseva neste sisältää lähes aina ulosteperäisiä bakteereja ja mahdollisia taudinaiheuttajia.

Käytämme viemärivahinkojen desinfiointiin ammattilaiskäyttöön tarkoitettua liuosta, joka tuhoaa elävän bakteeriaineksen. Liuos ei vahingoita pintoja eikä käsittely vaikuta asumiseen.